Hoe zorg ik dat bij nieuwe medewerkers het juiste personeelsnummer wordt genomen?

U kunt het volgende personeelsnummer wat gegenereerd wordt aanpassen in de Algemene instellingen op het tabblad Basis.

Onder personeelsnummer staat het laatst gebruikte nummer. Wilt u vanaf een ander nummer doornummeren, dan vult u het nieuwe nummer in en drukt u op Reset.

Bijvoorbeeld: in het onderstaande scherm is het laatste personeelsnummer 102, u wilt dat dit 104 wordt.
U vult dan bij personeelsnummer 104 in en drukt op 'reset' en 'bewaar'. De eerstvolgende medewerker die wordt aangemaakt krijgt personeelsnummer 105.