Hoe kan ik als medewerker persoonlijke gegevens wijzigen binnen humanwave?

Binnen humanwave kunnen medewerkers hun persoonlijke gegevens wijzigen. Hierdoor kunnen wijzigingen direct door de medewerker zelf worden ingevoerd zonder dat deze via het kantoor van de administratie ingevoerd moeten worden. Hieronder kunt u lezen hoe u de gegevens kunt wijzigen en hoe de verwerking verloopt.

Optie 1: Wijzigingen doorgeven via de humanwave app voor medewerkers

Stap 1

Open de humanwave app en log in als u nog niet bent ingelogd.

Stap 2

Druk op uw naam in de witte balk bovenin uw scherm. U bent nu in uw persoonlijke profiel.

Stap 3

Alle informatie die u zelf kunt wijzigen is te herkennen aan het 'Bijwerken' aan de rechterkant van uw beeldscherm. U kunt de volgende gegevens zelf wijzigen:

• Persoonlijke informatie
  • Adres

Stap 4

Per onderwerp kunt u een wijziging doorvoeren. Zodra u de wijziging heeft ingevoerd klikt u op 'Volgende'. In dit scherm wordt aangegeven welke wijzigingen u allemaal heeft ingevoerd. Als de wijzigingen correct zijn klikt u op 'Bevestig' om deze ter goedkeuring te versturen naar de persoon die de aanpassing moet goedkeuren.

Let op: de wijzigingen zijn nooit direct doorgevoerd, omdat deze eerst moeten worden goedgekeurd door een medewerker die de rechten heeft om dit goed te keuren.

Stap 5

De wijziging wordt aangeboden ter goedkeuring aan een van je collega's.

Stap 6

Zodra de wijziging is goedgekeurd ziet u het nieuwe adres in uw persoonlijke profiel staan. Dit geldt ook voor andere wijzigingen die worden goedgekeurd.

Optie 2: Wijzigingen doorgeven via het web

Stap 1

Ga naar app.humanwave.com en log in met uw persoonlijke account.

Stap 2

Klik op uw naam om naar uw persoonlijke profiel te gaan.

Stap 3

Alle informatie die u zelf kunt wijzigen is te herkennen aan het 'potlood' aan de rechterkant van ieder onderwerp. U kunt de volgende gegevens zelf wijzigen:

• Persoonlijke informatie
  • Adres

Stap 4

Per onderwerp kunt u een wijziging doorvoeren. Zodra u de wijziging heeft ingevoerd klikt u op 'Volgende'. In dit scherm wordt aangegeven welke wijzigingen u allemaal heeft ingevoerd. Als de wijzigingen correct zijn klikt u op 'Bevestig' om deze ter goedkeuring te versturen naar de persoon die deze moet beoordelen. De wijzigingen zijn nooit direct doorgevoerd, omdat deze eerst moeten worden goedgekeurd door een medewerker die de rechten heeft om dit goed te keuren.

Stap 5

De wijziging wordt aangeboden ter goedkeuring aan een van je collega's.

Stap 6

Zodra de wijziging is goedgekeurd ziet u het nieuwe adres in uw persoonlijke profiel staan. Dit geldt ook voor andere wijzigingen die worden goedgekeurd.