Terugvragen vakbondscontributie

Het is soms mogelijk om de vakbondscontributie te verrekenen met het bruto salaris. Dit kunt u in humanwave doen door een bruto inhouding en een netto vergoeding toe te voegen als component en deze vervolgens aan de medewerker te koppelen. Hoe u dit kunt doen, kunt u in deze helpfile vinden.

Stap 1

Allereerst moeten de componenten aangemaakt worden. Ga naar de organisatie instellingen en vervolgens het tabblad 'Salaris'

Stap 2

Klik rechts boven op het plus-teken om een component aan te maken. Maak onderstaande componenten aan:

Inhouding vakbondscontributie (type Bruto inhouding):

Vakbondscontributie (Netto) (type Netto vergoeding):

Stap 3

Beide componenten staan nu tussen de salariscomponenten. Deze kunnen toegevoegd worden in de Arbeidsrelatie van de medewerker.