Ziek- en beter melden via de humanwave app voor medewerkers

Via de humanwave app kunt u naast het checken en invoeren van uw verlof en het registeren van tijd, ook ziek en en beter melden. Hoe u moet ziek- en beter melden wordt uitgelegd in deze helpfile. Eerst leggen wij de stappen uit op een Android telefoon en daarna dezelfde stappen maar dan op een Apple telefoon.

Ziek- en beter melden op een Android telefoon

Stap 1

Open de humanwave app op uw Android toestel

Stap 2

Scroll naar beneden en klik op 'Planning'

Stap 3

Klik rechtsonder op het 'plusteken'

Stap 4

Kies in het menu wat opent voor 'Ziek melden'

Stap 5

Vul de datum in van het moment waarop u ziek bent en vul de datum in waarop u denkt weer beter te zijn. U kunt hier ook een notitie toevoegen. Klik op 'Opslaan'. U heeft uzelf nu ziek gemeld via de app.

Let op: de datum waarop u verwacht beter te zijn, is enkel een verwachting, u moet zich ook nog beter melden op het moment dat u ├Ęcht beter bent.

Stap 6

Om beter te melden dient u weer naar de planning te gaan en nogmaals op het plusteken te klikken. U kunt nu, in plaats van 'ziek melden', kiezen voor 'beter melden'. Vul de datum in waarop u weer begint met werken, voeg eventueel een notitie toe. Klik nu op 'Opslaan'

Ziek- en beter melden via een Apple toestel

Stap 1

Open de humanwave app op uw Apple toestel

Stap 2

Scroll naar beneden en klik op 'Planning'

Stap 3

Klik rechts bovenin op het 'Plusteken'

Stap 4

Kies het type 'Ziek' in het menu wat opent

Stap 5

Vul de datum in vanaf wanneer u ziek bent, vul ook de datum in waarvan u verwacht weer beter te zijn en voeg een notitie toe.

Let op: de datum waarop u verwacht beter te zijn, is enkel een verwachting, u moet zich ook nog beter melden op het moment dat u ├Ęcht beter bent.

Stap 6

Om beter te melden dient u weer naar de planning te gaan en op het rode plusteken te klikken in het ziek verzoek. Vul in het scherm wat opent de datum in waarop u weer begint met werken, voeg eventueel een notitie toe. Klik nu op 'Opslaan'