Hoe exporteer ik een loonjournaalpost of declaratie(s) naar Twinfield?

U kunt de maandelijkse  loonjournaalpost en de declaraties (wanneer u deze los uitbetaald) naar Twinfield exporteren.
Hiervoor dient u de volgende handelingen te verrichten:

Stap 1

Ga naar Rapporten -> 'In/Export' en kies voor Twinfield, Exporteer journaalposten.

Stap 2

Kies het type journaalpost (declaraties of salarisboekingen) en de periode.

Stap 3

Geef een omschrijving voor het bestand dat wordt aangemaakt (zodat u het makkelijk kan terug vinden).

Stap 4

Selecteer de financiele boekdatum.

Stap 5

Kies voor 'Genereer'.

Het bestand - Twinfield Journaalposten - zal in het tabblad 'Documenten' zichtbaar zijn.
Dit bestand kunt u downloaden en vervolgens importeren in Twinfield.

De loonjournaalpost komt in het dagboek conversie (CONV) in Twinfield terecht. Het importsjabloon is Financiële mutaties Exact 6.x (FMUTA). Een boekstuknummer wordt automatisch toegekend aan de transactie, op het moment dat deze succesvol is geïmporteerd. Hier hoef je zelf niets mee te doen.