Bedrijfsmiddelen zijn aan een locatie te koppelen

Sommige bedrijfsmiddelen zijn gekoppeld aan een bepaalde locatie, denk bijvoorbeeld aan sleutels of gereedschap. In het bedrijfsmiddel kun je aangeven bij welke locatie deze hoort.

Stap 1
Ga via Start naar jou organisatie en klik in het linkermenu door naar "Bedrijfsmiddelen".

Stap 2
Open met het potloodje het bedrijfsmiddel welke je wilt koppelen aan een bepaalde locatie.
Het onderstaande scherm opent:

Stap 3
Geef aan in het veld locatie aan welke locatie het bedrijfsmiddel is gekoppeld en kies voor 'bewaar' om deze op te slaan.
Het bedrijfsmiddel is nu aan de locatie gekoppeld.

Inzicht op locatieniveau
Ga via Start naar de gewenste locatie.
Vervolgens kun je in het linkermenu opnieuw naar Bedrijfsmiddelen navigeren.
Hier vind je alle bedrijfsmiddelen die aan deze locatie zijn gekoppeld.