Bitcare Integratie | Eenmalige stappen in Humanwave voor de medewerkers

Bitcare Integratie | Eenmalige stappen in Humanwave voor de medewerkers

Wanneer je voor de eerste keer met Humanwave gaat werken zijn er een aantal stappen die je moet doorlopen. In deze helpfile lopen we door alle stappen heen.

1. Een uitnodiging ontvangen
Heb jij al een uitnodiging ontvangen van jouw werkgever? Accepteer deze dan direct en log in bij Humanwave. Tip van ons: log in met het zelfde account als die je bij Bitcare gebruikt en vergeet niet de tweestaps verificatie direct aan te zetten. In deze helpfile vertellen we je hier alles over.

2. Download de Humanwave Medewerker App op je telefoon
De app is zowel in de App Store als in de Google Play Store terug te vinden onder de naam 'Humanwave'.

3. Heb jij een rol waarmee je ook zaken in Humanwave gaat aanpassen?
In dat geval zul je ook de website app.humanwave.nl gaan gebruiken.

Je kunt nu aan de slag. Veel plezier met Humanwave toegewenst!