De eerste keer inloggen in Humanwave

Wat heb ik nodig?
Humanwave gebruikt Google-accounts, Microsoft-accounts, Facebook-accounts en Apple-accounts voor het herkennen van de gebruikers. Mocht je een van deze accounts nog niet hebben raden wij je aan om deze aan te maken. Je kan hiervoor de volgende links gebruiken:

Google-account

Facebook-account

Microsoft-account

Apple-account

Microsoft-account
Een Microsoft-account bestaat uit een combinatie van een e-mailadres en een wachtwoord dat je gebruikt om je aan te melden bij services als Hotmail, Messenger, Skydrive, Windows Phone, Xbox LIVE of Outlook.com. Als je een e-mailadres en wachtwoord gebruikt om je bij deze of andere services aan te melden, dan heb je al een Microsoft-account.
Daarnaast kun je er ook voor kiezen om via Office 365 in te loggen, wanneer jouw organisatie hier gebruik van maakt.

Hoe log ik in?
Wanneer jouw organisatie er voor gekozen heeft om met Humanwave te werken, krijg je van iemand binnen de organisatie een mail. Dit is waarschijnlijk jouw leidinggevende, hij/zij kan werknemers uitnodigen. In de mail die je ontvangt, staat een button waarmee je je kunt registreren voor Humanwave. Zonder uitnodigingsmail kun je niet koppelen aan Humanwave. Heb je deze nog niet? Neem dan contact op met de verantwoordelijke persoon binnen jouw organisatie.

Stap 1
Heb je de uitnodigingsmail ontvangen, dan kun je je via de button (zoals hieronder staat weergeven) registreren voor Humanwave. Je wordt hierna doorverwezen naar de online omgeving vanuit waar je kunt koppelen. Hier worden jouw naam, en naam van de organisatie weergeven.

Stap 2
Vervolgens kun je kiezen welk account je wilt koppelen aan Humanwave.

Je kunt direct inloggen wanneer je een Google, Facebook, Microsoft of Apple account hebt. Gebruikt jouw organisatie Office 365? Ook dan kun je koppelen met Humanwave via de Microsoft-optie. Indien je nog geen van deze accounts hebben, dien je deze eerste aan te maken. Je kunt er later altijd nog een tweede account koppelen, zodat je daar ook mee kunt inloggen.

Inloggen met een van de bovengenoemde accounts doe je door ook het bijbehorende wachtwoord in te voeren. Bijvoorbeeld: Je hebt een gmail-account met als gebruikersnaam 'humanwave@gmail.com' en met 'Humanwave' als wachtwoord. Deze inloggegevens zijn dan hetzelfde als voor het account dat je gebruikt om Humanwave te gebruiken.

Stap 3
Log in met jouw gebruikersnaam en wachtwoord.
In het geval van het voorbeeld bij stap 2: Log in met 'humanwave@gmail.com' als gebruikersnaam en 'Humanwave' als wachtwoord.

Stap 4
Vervolgens klik je op accepteren.
Dit is nodig om het account te koppelen aan Humanwave.

Stap 5
In het volgende scherm verschijnt je naam en je uitnodiging. Wanneer dit klopt kies je "Dit ben ik, creëer mijn account". Door op "Dit ben ik, creëer mijn account te klikken" accepteer je de algemene voorwaarden.

Als je hier op kiest voor "Dit ben ik niet", wordt je teruggeleid naar stap 2.

Dit is de laatste stap voordat je account is gekoppeld. Wanneer de gegevens kloppen, de algemene voorwaarden zijn geaccepteerd, én je op "Dit ben ik, creëer mijn account" klikt, is je account gekoppeld aan Humanwave.

Stap 6
Je krijgt een korte uitleg over de werking van Humanwave en daarna kun je aan de slag.
Het account is gekoppeld en je kan beginnen met het gebruiken van Humanwave!