Feestdagen per locatie instellen

De nationale feestdagen zijn al op organisatieniveau toegevoegd. Wil je echter per locatie de feestdagen instellen bij bijvoorbeeld vestigingen in het buitenland kun je dit ook in Humanwave invoeren.

Stap 1
Ga via Start naar 'Instellingen'.

Stap 2
Klik in de linkerkolom op de locatie waarop de afwijkende feestdagen van toepassing moeten zijn en klik door naar de kop: 'Feestdagen'.

Stap 3
Voor het toevoegen van een feestdag klik je op plusteken In het venster dat geopend wordt geef je aan om welke 'feestdag of -dagen' het gaat.

Wanneer je de feestdag hebt opgeslagen zie je deze in het grijs terug komen in de planning van de medewerkers. De medewerkers worden deze dag gewoon doorbetaald.

Mocht het zo zijn dat een aantal van je medewerkers toch werken op deze dag kan je dit het beste als overwerk rapporteren in de persoonlijke planning van de medewerker. Zo worden deze uren extra uitbetaald of aan het verlofsaldo toegevoegd (Dit is afhankelijk aan de overwerk-instellingen binnen jullie organisatie).