Oranje driehoek achter naam werknemer - Humanwave

Foutmelding: Oranje driehoek in het medewerkeroverzicht

Wanneer er informatie ontbreekt in het contract van de medewerker, zal er een oranje driehoek met een uitroepteken achter zijn naam verschijnen, zoals hieronder.

Dit kan de volgende oorzaken hebben:
  1. Er is geen geboortedatum bij deze werknemer genoteerd: Dit is te verhelpen door zijn geboortedatum in zijn profiel toe te voegen.
  2. Geen contractinstellingen. De contractinstellingen zijn niet volledig. Pas deze aan door naar 'Arbeidsrelatie' te gaan in het linkermenu en ga vervolgens naar het tabblad 'Instellingen belasting'. Klik vervolgens op het plusteken rechts boven om de instellingen belasting toe te voegen.
Wat precies het probleem is wordt vermeld wanneer je over het oranje driehoekje zweeft met de cursor.