Hoe annuleer ik een reeds goedgekeurd verlof? - Humanwave

Hoe annuleer ik een reeds goedgekeurd verlof?

Als medewerker kun je niet je eigen verlof annuleren wanneer deze is goedgekeurd.

Alleen de persoon met beheerrechten of degene die het verlof heeft goedgekeurd kan het goedgekeurde verlof annuleren. Vraag dus altijd bij je leidinggevende of HR-verantwoordelijke of je dit verlof kunt laten intrekken.
  1. Ga naar de Planning van de medewerker, en klik op 'toon meer' achter Verlof.
  2. Klik op het kruisje om het verlof te annuleren. Voeg evt. een notitie toe.
Wanneer deze geannuleerd wordt, krijgt de medewerker een melding dat zijn of haar verlofaanvraag is geannuleerd. De medewerker kan vervolgens opnieuw verlof aanvragen voor de juiste datum vragen, mocht dit het geval zijn.