Hoe exporteer ik journaalposten van Humanwave naar Twinfield?

Hoe exporteer ik journaalposten van Humanwave naar Twinfield?

Journaalposten in Humanwave kunnen gemakkelijk worden geëxporteerd naar Twinfield. Om dit te doen volg je de volgende stappen:

Stap 1:
Ga naar de startpagina van de organisatie. Klik op 'Import/export'

Stap 2:
Klik in het vak 'Twinfield' op 'Exporteer journaalposten'

Stap 3:
Vul de gegevens in en druk vervolgens op 'Genereer'.

Stap 4:
Ga terug naar de startpagina van de organisatie en druk op 'Documenten'. Hier kun je de gegenereerde journaalpost downloaden.

Stap 5:
Upload de journaalpost in Twinfield. Selecteer bij het importeren het sjabloon 'Financiële mutaties Exact 6.x'.

De journaalpost is nu geïmporteerd in Twinfield. Er kan een foutmelding verschijnen, dit kan komen door bijv. ongelijke grootboekrekeningen of een verkeerd dagboek. Neem in dat geval contact op met onze support afdeling via help@humanwave.nl