Hoe kan een medewerker tijd registreren? - Humanwave

Hoe kan ik tijd registreren via de web-app?

Je kunt tijd registreren door via de app of via het mobiele-app zich aan en af te melden. Hier wordt de manier uitgelegd vanuit het dashboard van de medewerker.

Door op het volgende icoon te klikken in het dashboard van de medewerker, kan de medewerker zich aanmelden:

Daarna kan hij zich afmelden door op het volgende icoon te klikken:

Daarnaast kan de medewerker achteraf via zijn profielkaart zijn uren aanpassen door op het potlood te klikken.