Hoe kan ik berichten versturen naar mijn medewerkers?

Via Berichten kun je makkelijk en snel vanaf één plek intern naar alle medewerkers communiceren. Met één bericht houd je iedereen op de hoogte van de laatste zaken. Zo informeer je iedereen in een keer over wijzigingen in het privacybeleid of over het jaarlijkse bedrijfsuitje. Nadat het bericht is verstuurd ontvangt de medewerker direct een push notificatie vanuit de Medewerker App en is direct op de hoogte. Hoe je een bericht via Humanwave verstuurt staat hieronder uitgelegd:

Stap 1
Ga via Start naar je organisatie en navigeer in het linkermenu naar Berichten.

Stap 2
Klik rechts bovenin op het plusteken om een nieuw bericht te maken.
In het filter links bovenin is het mogelijk om te selecteren tussen "Verstuurd" en "Concepten".
Vanuit het menu Concepten kun je eerder opgestelde berichten verder bewerken of later versturen.

Stap 3
Wanneer je een nieuw bericht aanmaakt, wordt automatisch "alle medewerkers" geselecteerd.
Wil je een specifieke locatie, afdeling of groep medewerkers selecteren kan dit door de filters boven de onderwerpregel aan te passen.

Let op: Wanneer er berichten naar een locatie of afdeling worden gestuurd, wordt er gekeken naar het profiel van de medewerker. Je kunt dit terug zien in het profiel van de medewerker onder het kopje 'Over'.

Stap 4
Maak het bericht en voeg eventueel een bijlage toe. Enkel PDF bestanden kunnen worden toegevoegd als bijlage.

Stap 5
Verstuur het bericht. Het bericht wordt verstuurd naar de Humanwave Medewerker app.
De medewerkers ontvangen een push-notificatie en kunnen het direct lezen.

Lees verder:
  1. Veelgestelde vragen over berichten
  2. New feature | Ondersteuning van links in berichten