Wanneer een medewerker uit dienst gaat, kun je de inlogrechten intrekken van de medewerker zodat deze niet meer in kan loggen. Het intrekken van de inlogrechten kun je ook gebruiken wanneer de medewerker zijn inloggegevens niet meer weet. Door vervolgens de medewerker opnieuw uit te nodigen kan de medewerker een nieuw account naar keuze koppelen.
Ga naar het profiel van de medewerker van wie je de inlogrechten wilt intrekken en klik op het tandwieltje bij de betreffende medewerker.
Hier vind je de optie: 'Inlogrechten intrekken'.
Zie je alleen de optie 'verwijder' dan heeft de medewerker nog geen inlogrechten. De medewerker heeft dan nog geen toegang tot Humanwave. Wil je dit wel, dan kun je onder de naam van de medewerker kiezen voor "uitnodigen voor toegang".