Als een bedrijfsmiddel niet meer in gebruik is of per ongeluk dubbel is aangemaakt, kun je het bedrijfsmiddel een einddatum geven, zodat deze niet meer zichtbaar is.
Dit kun je doen aan de hand van de volgende stappen:
Stap 1.
Ga via 'Start; naar jouw organisatie en ga via het linkermenu naar het tabblad 'Bedrijfsmiddelen'. Onder de kopjes vind je de verschillende typen bedrijfsmiddelen.
Stap 2.
Achter het bedrijfsmiddel zie je of deze nog beschikbaar is en aan welke medewerker dit is toegewezen. Klik op het potloodje achter het beschikbare bedrijfsmiddel om deze te bewerken.
Stap 3.
Kies voor de optie 'Bedrijfsmiddel aanpassen' en druk op 'volgende'.
Stap 4.
Vul hier de einddatum in van het bedrijfsmiddel en 'Bewaar'.
Hierdoor verdwijnen de bedrijfsmiddelen die niet meer in gebruik zijn uit de lijst met actieve bedrijfsmiddelen, en blijft de historie wel bewaard.