Hoe kan ik een manager verwijderen?

Wanneer een medewerker een andere manager krijgt, of een manager krijgt een andere rol waardoor hij geen ondersteunende medewerkers meer heeft, wil je dit ook wijzigen in Humanwave. Managers kun je verwijderen. Hoe je dit kunt doen, wordt hier stapsgewijs uitgelegd.

Stap 1
Ga via Start, naar de Medewerkers en dan naar de medewerker die je als manager wilt verwijderen.

Stap 2
Kies in het linkermenu voor 'Relaties'.

Stap 3
Klik achter de ondersteunende medewerkers op het het potloodje en kies vervolgens voor 'Verwijderen'.
De medewerkers zullen dan collega's van elkaar zijn, en de voormalige manager kan enkel nog beperkt zakelijke gegevens van de medewerker inzien.