Het kan voorkomen dat je je medewerkers inzicht wilt geven in wie er aan- of afwezig is binnen de organisatie. Hiervoor dien je de betreffende medewerker extra rechten te geven. Dit doe je door in 'Autorisatie' de rol 'Werknemer' aan de medewerker toe te kennen voor alle locaties. Dit gaat als volgt:
Stap 1
Ga via Start naar jouw organisatie, door op de naam te klikken.
Stap 2
Ga in het linkermenu naar 'Autorisatie'.
Stap 3
Klik vervolgens op het potloodje achter de naam van de medewerker die je een bepaalde rol wilt geven. Wanneer de medewerker er nog niet tussen staat, kun je de medewerker toevoegen.
Stap 4
Selecteer de juiste rol voor de medewerker door op het pijltje te klikken en klik vervolgens op 'Bewaar' om de veranderingen te bewaren.Wanneer je wilt dat de medewerker enkel de planning te zien krijgt, geef je deze de rol 'Werknemer'. Verder ziet de medewerker geen informatie van de organisatie of andere medewerkers.
Meer informatie over het rollen- en rechtenmodel is terug te vinden in
deze helpfile.