Hoe kan ik een medewerker inzicht geven in het rooster van de organisatie? - humanwave

Hoe kan ik een medewerker inzicht geven in het rooster van de organisatie?

Het kan voorkomen dat je je medewerkers inzicht wilt geven in wie er aan- of afwezig is binnen de organisatie. Hiervoor dien je de betreffende medewerker extra rechten te geven. Dit doe je door in 'Autorisatie' de rol 'Werknemer' aan de medewerker te koppelen voor alle locaties. Dit gaat als volgt:

Stap 1
Ga via Start naar jouw organisatie, door op de naam te klikken.

Stap 2
Ga in het linkermenu naar 'Autorisatie'.

Stap 3
Klik vervolgens op het potloodje achter de naam van de medewerker die je een bepaalde rol wilt geven. Wanneer de medewerker er nog niet tussen staat, kun je op het plusteken klikken om de medewerker toe te voegen.

Stap 4
Selecteer de juiste rol voor de medewerker door op het pijltje te klikken en klik vervolgens op 'Bewaar' om de veranderingen te bewaren.
Wanneer je wilt dat de medewerker enkel de planning te zien krijgt, geef je deze de rol 'Werknemer'. Verder ziet de medewerker geen informatie van de organisatie of andere medewerkers.

Meer informatie over het rechten- en rollenmodel is terug te vinden in deze helpfile.