Het kan voorkomen dat een medewerker zijn/haar inloggegevens niet meer weet, of dat er een verkeerde email is gekoppeld. Door de medewerker opnieuw uit te nodigen kan de medewerker een nieuw account naar keuze koppelen. In deze helpfile wordt uitgelegd hoe je dit doet.
Stap 1
Ga naar het profiel van de medewerker
Klik op het tandwieltje naast de naam van de medewerker
Klik op 'Inlogrechten intrekken'
Zie je alleen de optie 'verwijder' dan heeft de medewerker nog geen inlogrechten. De medewerker heeft dan nog geen toegang tot Humanwave. Wil je dit wel, dan kun je door naar stap 2
Stap 2
In het profiel van de medewerker, klik op 'uitnodigen voor toegang'
In het scherm dat opent vul je de nieuwe email in waarmee geregistreerd zal worden
Klik op 'bewaar' om te versturen
De medewerker is nu uitgenodigd voor toegang.