Hoe kan ik mijn toegevoegde documenten inzien? - Humanwave

Hoe kan ik mijn toegevoegde documenten inzien?

Documenten vormen een belangrijk onderdeel van het personeelsdossier. Sommige documenten in het personeelsdossier kunnen zeer vertrouwelijk zijn en mogen alleen ingezien worden door de medewerker en diens manager, en bijvoorbeeld niet door de administratief HR medewerker binnen de organisatie.

Toegang tot document
Wanneer je documenten toevoegt, kun je selecteren voor wie het document zichtbaar zal zijn. Hiervoor moet je de volgende stappen doorlopen:

Stap 1
Klik op jouw naam rechts van de foto, of op de profielfoto.

Stap 2
Klik in het linkermenu op 'Documenten'.
Dit is het personeelsdossier, hier staan alle documenten die voor jouw beschikbaar zijn.
Met het filter linksboven kun je makkelijk zoeken naar een specifiek type document.