Hoe kan ik ovewerwerk aanvragen via de mobiele app?

Hoe kan ik overwerk aanvragen via de mobiele app?

Vraagt jouw werkgever of jij zelf je overwerk wilt doorgeven, tegen het juiste percentage? Dit kun je gemakkelijk zelf aanvragen via de mobiele app.

Hoe vraag ik overwerk aan?
  1. Open de mobiele app, en klik door naar de planning.
  2. Ga naar de datum waarop je overwerk wilt doorgeven
  3. Klik op het plusteken (IOS: recht bovenin, Android: rechtsonder)

Je kunt meerdere zaken doorgeven bij het aanvragen van overwerk, dit is afhankelijk van de instellingen van jouw organisatie.
  1. Geef aan of de uren uitbetaald of als tijd-voor-tijd verrekend worden
  2. Geef aan tegen welk percentage de uren berekend worden.
Zodra je op "Bewaar" klikt, wordt het verzoek naar de desbetreffende persoon gestuurd die deze zal beoordelen.