Hoe kan ik urenregistraties van mijn medewerkers goedkeuren? - Humanwave

Hoe kan ik urenregistraties van mijn medewerkers goedkeuren?

Wanneer er binnen Humanwave gebruik wordt gemaakt van de Uren module, kunnen de geregistreerde uren goedgekeurd worden door de leidinggevende van de persoon de deze heeft ingestuurd.

Stap 1
Open de organisatie en ga naar Urenregistratie in het linkermenu.

Stap 2
Ga naar het kopje 'Open urenregistraties'.

Stap 3
Klik op het vinkje achter de uren die je af gaat handelen.

Stap 4
Controleer de urenregistratie, handel de uren af en voeg een eventuele notitie toe.

Stap 5
Na goedkeuren verschijnt een scherm waar de uren afgehandeld kunnen worden en kan er gekozen worden wat er met eventuele verschillen moet gebeuren: uitbetalen, naar het verlofsaldo (tijd voor tijd), naar het plus/min uren saldo of niets (vervallen).