Koppelen met tijdsregistratie via EasySecure en veelgestelde vragen

Koppelen met tijdsregistratie via EasySecure en veelgestelde vragen

EasySecure heeft een product waarmee op basis van Biometrische gegevens de aanwezigheid van medewerkers geregistreerd kunnen worden. Humanwave ondersteunt een koppeling met EasySecure waarmee de gegevens worden overgehaald als tijdregistraties. Voor meer informatie vind je op de website van EasySecureMet deze aparte module kun je je medewerkers op locatie laten inklokken en de tijden laten importeren naar Humanwave. Je kunt de koppeling per bedrijf instellen.

In deze helpfile kun je terugvinden hoe je de koppeling instelt en veelgestelde vragen.

Koppeling instellen
Ga via Start naar de Instellingen, onder bedrijven vind je een nieuw kopje: 'Easy Secure'.
Geef hier de EasySecure id in en de datum vanaf wanneer je voor het eerst wil importeren (laatste import datum).

De eerste keer druk je daarna op importeer gegevens. De kloktijden worden dan tot nu opgehaald.

Veelgestelde vragen met betrekking tot EasySecure
  1. Moet ik tijdsregistratie aanvinken in de instellingen van Humanwave
    De optie 'tijdsregistratie' die het mogelijk maakt om via de Humanwave medewerker app te klokken, hoeft in dit geval niet aan te staan. Tenzij je wilt dat medewerkers die niet op locatie werken, maar bijvoorbeeld thuis, ook kunnen inklokken via de Humanwave app. Zet de tijdsregistratie dan aan. Je vind deze instelling terug onderaan het Basis-veld onder 'Algemene instellingen'.
  1. Wanneer worden de kloktijden gesynchroniseerd met Humanwave?
    De kloktijden worden 's nachts gesynchroniseerd. In de instellingen, zoals hierboven staan aangegeven wordt de laatste import datum geüpdatet. Zo kan je zien op welke dag als laatst is geïmporteerd. Wanneer alleen de begintijd van de medewerker in Humanwave staat, dan is de medewerker vergeten uit te klokken.
  1. Waar kan ik de kloktijden terugzien in Humanwave?
    Dit kan zowel in de rapporten voor tijdsregistratie; in deze rapporten worden de geïmporteerde tijden in het paars weergeven.Ook kun je de tijden terugvinden onder 'tijdsregistratie' in het medewerkersprofiel.
  1. Wat doet EasySecure met betrekking tot privacy?
    In bijgevoegde document van EasySecure staat uitgelegd welke maatregelen EasySecure heeft genomen die betrekking hebben op de nieuwe wetgeving betreffende AVG. Voor inhoudelijkere vragen, verwijzen we je door naar EasySecure.