Hoe koppel ik een medewerker aan een manager? - Humanwave

Hoe koppel ik een medewerker aan een manager?

Wanneer je de goedkeuring-workflows via de manager hebt ingesteld is het belangrijk dat de relaties juist in Humanwave staan, zodat de verzoeken altijd bij de juiste medewerker terecht komen. Ook wanneer er een nieuwe medewerker in dienst komt in de managerspositie kun je achter elkaar de medewerkers toevoegen aan het team van de nieuwe manager. In deze helpfile wordt geschreven hoe je medewerkers kunt koppelen aan een manager / leidinggevende.

Stap 1
Ga via 'Start' naar de Medewerkerslijst

Stap 2
Ga naar de medewerker die je als manager wilt instellen.

Stap 3
In het linkermenu, ga naar 'Relaties'

Stap 4
Klik rechts op het potlood achter de medewerker die je wilt toevoegen aan het team van de de manager.

Stap 5
Kies voor 'Ondersteunend'. Deze medewerker zal nu rapporteren aan de geselecteerde medewerker. Afhankelijk van jouw instellingen, kan de manager verzoeken van de medewerker goedkeuren.