Hoe koppel ik grootboekrekeningen aan mijn reserveringen? - Humanwave

Hoe koppel ik grootboekrekeningen aan mijn reserveringen?

Om de juiste grootboekrekeningen aan de reserveringscomponenten te koppelen, doe je het volgende:

Stap 1
Ga naar de algemene instellingen en klik door naar de kop 'Grootboekrekeningen'.

Stap 2
Controleer of de grootboekrekeningen bestaan.
Wanneer dit niet het geval is, voeg deze toe via het plusteken rechtsboven of klik op het potlood om deze te bewerken.
In het volgende scherm kun je de code en de omschrijving van de grootboekrekening toevoegen. Deze gegevens haal je uit je financiƫle administratie.

Stap 3
Ga naar de kop 'Salaris' in de algemene instellingen.
Onderaan in de sectie Reserveringen druk je op het potlood en selecteer je de juiste grootboekrekeningen.
Daarna druk op het synchronisatie symbool achter de grootboekrekening (zie afbeelding hier onder). Deze synchroniseert de aanwezige journaalposten naar de juiste grootboek.

Kies voor 'Bewaar' om de instellingen op te slaan.