Hoe krijg ik toegang tot Humanwave? - Humanwave

Hoe krijg ik toegang tot Humanwave?

Werkt jouw organisatie met Humanwave? Dan zal je uitgenodigd worden voor toegang tot jullie organisatie. Dit is waarschijnlijk je leidinggevende. Hij of zij kan werknemers uitnodigen. In de mail die je ontvangt, staat een button waarmee je je kunt registreren voor Humanwave. Zonder uitnodigingsmail kun je niet koppelen aan Humanwave. Heb je deze nog niet? Neem dan contact op met de verantwoordelijke persoon binnen jouw organisatie.

Stap 1
Heb je de uitnodigingsmail ontvangen, dan kun je je via de button (zoals hieronder staat weergeven) registreren voor Humanwave. Je wordt hierna doorverwezen naar de online omgeving vanuit waar je kunt koppelen. Hier worden jouw naam, en naam van de organisatie weergeven.

Stap 2
Vervolgens kan je kiezen hoe je wilt inloggen in Humanwave.
Je kunt inloggen wanneer je een Google, Microsoft (of Office 365), Apple of Facebook account hebt. Indien je deze nog niet hebt dien je deze eerst aan te maken.
Je kunt er later alsnog voor kiezen om met een ander type account in te loggen.

Inloggen met een van de bovengenoemde accounts doe je door ook het bijbehorende wachtwoord in te voeren. Bijvoorbeeld: je hebt een gmail-account met als gebruikersnaam 'humanwave@gmail.com' en met 'humanwave' als wachtwoord. Deze inloggegevens zijn dan hetzelfde als voor het account dat je gebruikt om in te loggen bij Humanwave.

Stap 3
Log in met je gebruikersnaam en wachtwoord.
In het geval van het voorbeeld bij stap 2: Log in met 'humanwave@gmail.com' als gebruikersnaam en 'humanwave' als wachtwoord.

Stap 4
Vervolgens klik je op accepteren.
Dit is nodig om het account te koppelen aan Humanwave.

Stap 5
In het volgende scherm verschijnt je naam en je uitnodiging. Wanneer dit klopt kies je "Dit ben ik, creëer mijn account". Door op "Dit ben ik, creëer mijn account te klikken" accepteer je de algemene voorwaarden.

Als je hier op kiest voor "Dit ben ik niet", wordt je teruggeleid naar stap 2.

Dit is de laatste stap voordat je account is gekoppeld. Wanneer de gegevens kloppen, de algemene voorwaarden zijn geaccepteerd, én je op "Dit ben ik, creëer mijn account" klikt, is je account gekoppeld aan Humanwave.

Stap 6
Je krijgt een korte uitleg over de werking van Humanwave en daarna kun je aan de slag.
Het account is gekoppeld en je kan beginnen met het gebruik van Humanwave!

Let op! Je zult pas toegang hebben tot Humanwave wanneer je alle stappen uit de mail doorlopen hebt.