Hoe laat ik een reservering vakantiegeld, eindejaarsuitkering of persoonlijkbudget elke periode uitbetalen?

Hoe laat ik een reservering vakantiegeld, eindejaarsuitkering of persoonlijkbudget elke periode uitbetalen?

Er zijn twee situaties:
  1. De medewerker is in dienst en heeft al een reservering staan. In dit geval druk je op het potloodje achter de desbetreffende afspraak (vakantiegeld, eindejaarsuitkering of persoonlijk budget) in de Arbeidsrelatie van de medewerker. In het eerste scherm klik je op 'Aanpassen vanaf een bepaalde datum' (bovenste optie). In het tweede scherm kies je de datum vanaf wanneer dit geldig is én bij 'Elke periode uitbetalen' voor 'Ja'.
  1. De medewerker komt in dienst en heeft geen reservering staan. In dit geval kun je een reservering toevoegen door een nieuwe afspraak toe te voegen in de arbeidsrelatie van de medewerker. In de instellingen kies je voor 'Elke periode uitbetalen'. Wanneer je de afspraak bewaart, zal de reservering elke maand op de loonstrook verschijnen.
Let op: wanneer je er voor kiest om het vakantiegeld iedere maand uit te betalen wordt deze tegen de witte tabel uitbetaald, en wordt er dus geen bijzonder tarief over berekend.