Hoe meld ik me beter? - Humanwave

Hoe meld ik mijzelf of andere medewerkers beter?

Je kan jezelf vanuit je dashboard 24/7 online weer beter melden. Hier wordt uitgelegd hoe je zich beter kan melden via de webversie van Humanwave. Wil je jezelf beter melden via de mobiele app? Lees dan hier verder.

Hoe kan ik als medewerker mezelf beter melden?
Stap 1
Ga naar je dashboard in Humanwave door op 'Start' te klikken.

Stap 2
Klik boven 'Aanvragen en meldingen' op de afbeelding van de duim en het rode kruis (deze is alleen zichtbaar wanneer je ziek gemeld bent).

Stap 3
Voer de datum in van de eerste dag waarop je weer begint met werken na je ziekteverzuim.
Voeg eventuele notities toe.

Stap 4
Klik op 'Bewaar'.
Je melding is nu terug te zien in je activiteitenlijst. In de planning worden de dagen dat je ziek was weergegeven.

Hoe kan ik als HR-verantwoordelijke een andere medewerker beter melden?
Als HR-verantwoordelijke kun je de medewerkers op twee plekken beter melden:
  1. In het profiel van de medewerker, onder activiteiten. Hier vind je dezelfde knop als hierboven is weergeven.
  2. Onder 'Nog te doen'; 'Ziek deze maand'. Hier vind je alle nog niet afgesloten ziekmeldingen. Achter de ziekmelding vind je de knop 'beter melden'.