Hoe pas ik de inhouding voor lunch aan in het salaris? - Humanwave

Hoe pas ik het component inhouding voor lunch aan in het salaris?

Om een aanpassing door te voeren in de netto inhouding voor lunch bij je medewerkers ga je als volgt te werk:

Stap 1
Ga naar de algemene instellingen van de organisatie.

Stap 2
Ga naar de kop Salaris en kies vervolgens onder Netto inhouding 'Lunch'. Klik op het potlood.

Stap 3
In het scherm dat verschijnt kan het bedrag aangepast worden. Wanneer deze afspraak bij de medewerker wordt toegevoegd, staat het bedrag (in het voorbeeld 2,35) er standaard in.