Hoe pas ik de vaste thuiswerkvergoeding in één keer aan?

Op 1 januari 2023 zal het maximum voor de onbelaste thuiswerkvergoeding verhoogd worden van €2,00 naar €2,15 per dag. In Humanwave kun je dit in een keer gemakkelijk aanpassen voor de hele organisatie. In deze helpfile laten we zien hoe je dit doet.

Stap 1
Ga in de organisatie naar salaris
Klik hier bovenaan om 'Massa mutaties'
Klik op de knop 'Vaste thuiswerkvergoeding aanpassen'
Selecteer welke afspraak je aan wilt passen
Vul bij 'vergoeding 20xx' de vaste thuiswerkvergoeding in die dat jaar gehanteerd wordt
Klik op volgende

Stap 2
Controleer of de vergoedingen bij de medewerkers kloppen
Medewerkers waarbij je de vergoeding niet wilt toepassen, kun je uitvinken.
Klik vervolgens op bewaar

De vaste thuiswerkvergoeding is nu aangepast