Hoe pas ik de vervaltijd van de ATV opbouw aan? - Humanwave

Hoe pas ik de vervaltijd van de ATV opbouw aan?

Bij de instellingen van ATV, kun je aangeven na hoeveel jaar de opbouw moet komen te vervallen. Je kan hier kiezen voor 0 jaar (het verlof verloopt het huidige verlofjaar), 1 jaar, 2 jaar of 3 jaar.

Stap 1
Ga via Start naar de Instellingen, en klik door naar 'Verlof en verzuim'.

Stap 2
Klik op het potloodje rechts achter 'ATV'.

Stap 3
Er verschijnt een nieuw scherm. Klik op het pijltje naast 'Verloopt in'. Selecteer in het rijtje dat verschijnt het aantal jaar (0, 1, 2 of 3) dat het duurt voordat het opgebouwde ATV vervalt.

Stap 4
Klik op 'Bewaar' om de wijzigingen op te slaan.