Hoe pas ik mijn taal instellingen aan? - Humanwave

Hoe pas ik mijn taalinstellingen aan?

Humanwave wordt ondersteund in het Nederlands en Engels. Wanneer je de taalinstellingen wilt wijzigen, kun je dit via jouw persoonlijke instellingen doen.

Stap 1
Klik op je icoon / profielfoto rechtsboven en vervolgens op je naam om naar jouw persoonlijke instellingen te gaan.

Stap 2
Vervolgens ga je naar het tabblad 'Instellingen'. Hier kun je de taal wijzigen.

Stap 3
Wanneer de taal naar wens is aangepast, kies je voor 'Bewaar'. De taal zal aangepast zijn wanneer je de pagina ververst of wanneer je naar een andere pagina, bijvoorbeeld het dashboard gaat.