Hoe verstuur ik een uitnodiging voor Humanwave in het Engels?

Hoe verstuur ik een uitnodiging voor Humanwave in het Engels?

Medewerkers kunnen in Humanwave toegang krijgen tot een eigen dashboard. Hierin kunnen zij onder andere verlof en verzuim invoeren en hun eigen loonstroken, contracten en digitale dossier inzien. Ook kunnen ze declaraties invoeren en de contactgegevens van hun collega’s opzoeken. Wanneer je een medewerker wilt uitnodigen in een andere taal kan je de volgende stappen volgen:

Stap 1
Ga via Start naar de Medewerkerslijst, en klik door naar het profiel van de medewerker die toegang wilt geven tot Humanwave

Stap 2
Ga naar de kop 'Persoonlijk' en klik naast de 'Persoonlijke informatie' op het potlood om deze aan te passen.

Stap 3
Kies bij 'Taal' voor Engels en klik op bewaar.
Humanwave is enkel beschikbaar in het Nederlands en Engels. Wanneer een medewerker een andere taalinstelling heeft dan zal de omgeving van Humanwave in het Engels worden weergeven.

Stap 4
Onder de profielfoto van de medewerker klik je op 'Uitnodigen voor toegang':

Voer het e-mailadres in waar de uitnodiging naar verstuurd zal worden en kies voor 'Bewaar'.
De medewerker ontvangt een e-mail met daarin de activatielink waarmee de uitnodiging geaccepteerd kan worden. Zodra alle stappen uit de uitnodiging heeft doorlopen, heeft de medewerker toegang tot het systeem.

De medewerker heeft nu toegang tot zijn of haar persoonlijke gegevens. Wanneer een medewerker een aantal ondersteunende medewerkers heeft, kan hij of zij deze gegevens ook gedeeltelijk inzien.
Behalve medewerkers toegang te verlenen tot hun dashboard, kun je hen ook specifieke rechten verlenen. Voor hulp hierbij ga je naar ‘Hoe werkt het rechten- en rollenmodel?