De gegevens in de Humanwave app en de web-versie moeten 1 op 1 gelijk zijn. Als er toch verschillen zijn tussen de mobiele app en web-app van Humanwave, dan kun je de lokale data in de app verwijderen. Bij het verwijderen van de lokale data gaat er geen data verloren. De gegevens worden enkel opnieuw ingeladen in de app.
In deze helpfile lees je welke stappen je kunt volgen om de gegevens te synchroniseren.
Stap 1: Open de Humanwave App op je telefoon.
Stap 2: Klik op het 'profiel' icoontje rechts onderin.
Stap 3:
Druk op de knop 'Verwijder lokale data'.
Stap 4: Klik vervolgens op 'Oke' om de lokale data te verwijderen.
De lokale data is gewist en alle gegevens zijn opnieuw opgehaald.