Hoe verwijder ik een salarisstrook? - Humanwave

Hoe verwijder ik een loonstrook?

Het kan voorkomen dat een loonstrook definitief wordt gegenereerd terwijl dit niet de bedoeling is. Bijvoorbeeld wanneer je de verkeerde periode selecteert en de loonstrook hierdoor voor een verkeerde periode gegenereerd wordt. De loonstrook die op definitief gegenereerd wordt staat nu bij de documenten van de medewerker en is in te zien door de medewerker. De loonstrook moet verwijderd worden, zodat de medewerker deze (foutieve) loonstrook niet meer kan zien. Hoe je dit doet, staat hieronder beschreven.

Stap 1
Ga naar de medewerker waarvoor een foutieve loonstrook gegenereerd is.

Stap 2
Ga naar de documenten van de medewerker door in het linkermenu op 'Documenten' te klikken.

Stap 3
Klik op de loonstrook die je moet verwijderen.

Stap 4
Klik rechts op 'Verwijderen'.

Stap 5
De loonstrook is nu verwijderd.

Het is niet mogelijk om alle loonstroken bij alle medewerkers in 1x te verwijderen.
Controleer daarom altijd alle gegevens zorgvuldig voordat je de loonstroken definitief genereerd.