Hoe wijzig ik de contactgegevens van mijn medewerkers?

Je kunt de contactgegevens wijzigen of toevoegen op de profielkaart van je medewerkers. Voeg noodnummers toe zodat je weet wie je kunt bereiken in een uitzonderlijk geval.

Stap 1
Ga naar de medewerker van wie je de contactgegevens wilt bewerken.

Stap 2
In het profiel van de medewerker ga je naar het tabblad 'Persoonlijk'.

Stap 3
In het profiel van de medewerker klik je bij 'Contact' op het potlood om contactgegevens te bewerken.

Let op: Wanneer je bij het telefoonnummer en/of het e-mailadres het type contact op 'Overige' of 'Prive' heeft staan, is deze niet zichtbaar voor anderen. Wanneer deze op 'Zakelijk' of 'Mobiel' staat, zijn je gegevens wel zichtbaar voor je collega's.