Hoe wordt de journaalpost opgemaakt bij declaraties?

Declaraties kunnen samen met het salaris uitbetaald worden of buiten het salaris om. Wanneer dit laatste het geval is krijg je hiervoor een aparte journaalpost.
Om deze journaalpost in te zien, doe je het volgende:

Stap 1
Ga naar de hoofdpagina van uw organisatie.

Stap 2
Klik links in het menu op 'Rapporten'.

Stap 3
Kies het rapport 'Journaalposten' onder Financieel.

Stap 4
In het scherm dat verschijnt, kan je aangeven voor welk bedrijf, afdeling of medewerker je de journaalpost wilt draaien. Selecteer bij Type journaalpost 'Declaratie' en je draait de rapporten voor de declaraties. Selecteer de periode waarvoor je de journaalposten wilt draaien en klik op 'Verversen' om het rapport te genereren.