Hoe zet ik tijdregistratie aan voor mijn medewerkers

Hoe zet ik tijdregistratie aan voor mijn medewerkers?

Wanneer je wilt dat je medewerkers zich in en uit checken voor het werk om zo de uren te controleren of af te handelen kan je dit doen met behulp van de tijdregistratie. Medewerkers kunnen dan via Humanwave laten weten op welke tijden ze werken, vooral handig wanneer jouw medewerkers geen vaste planning hebben.

Om gebruik te maken van de tijd moet je dit eerst aanzetten in de instellingen. Dit kan je aanzetten in de algemene instellingen van de organisatie.

Stap 1
Ga naar Start en klik op 'Instellingen'

Stap 3
Onderaan het tabblad 'Basis' staat onder 'Kenmerken' de optie 'Tijdregistratie'.

Stap 4
Vink 'Tijdregistratie' aan en klik op Bewaar.

De tijdregistratie staat nu aan en medewerkers kunnen zich nu aan- en afmelden in Humanwave zowel op de web-versie als op de mobiele app.