Hoe ziet het dashboard eruit? - Humanwave

Hoe ziet het dashboard van de medewerker app eruit?

Wanneer je de app van Humanwave opstart, komt je direct op je dashboard terecht. Hier kan je verschillende zaken snel en goed regelen. In dit artikel staat uitgelegd wat je precies ziet op je dashboard.

Het menu
Het menu wordt onderaan het scherm weergeven. Deze bestaan uit vier velden:  
 1. Het startscherm, aangeduid met het huisje. Wanneer de app wordt geopend, zal dit scherm worden weergeven. Deze interface zal hieronder uitgebreid besproken worden.
 2. Het berichtencentrum, aangeduid met het wolkje. Hier worden alle berichten vanuit de organisatie getoond. Hierover ontvang je een push-notificatie wanneer deze aanstaat. 
 3. Het notificatiecentrum, aangeduid met het uitroepteken. Hier wordt aangegeven wanneer je verlofaanvragen zijn goedgekeurd, en wanneer je een rol binnen Humanwave hebt, verschijnen hier ook de aanvragen van ondergeschikten.
 4. De lokale instellingen, aangeduid met het persoon. Hier staat alle overige informatie over de huidige app-versie, iOS (of Android) en het telefoonmodel dat je hebt. Hier vind je optie 'Verwijder lokale data'. Wanneer je hier op klikt, zal de app opnieuw opstarten. Hier is ook de knop 'Uitloggen' vinden. 

Terug naar het startscherm, dit ziet er ongeveer uit zoals in het onderstaande screenshot. 


Persoonlijke informatie
Boven aan het startscherm staat jouw naam met foto weergeven. Klik hier door om je persoonlijke informatie in te zien, zoals je contactgegevens en adres. Hier kun je ook adreswijzigingen doorgeven. Ook informatie over je huidige contract vind je hier. 

Overzicht
Naast het klokje staat het aantal uur dat je voor die dag bent ingepland. In het geval van Claus is dat 8 uur vandaag.
Naast het zonnetje staat het aantal verlofdagen dat je nog hebt. In het geval van Claus zijn dat 13,76 verlofdagen.
Naast het papiertje staat het aantal activiteiten dat je op dat moment hebt lopen. In het geval van Claus zijn dat 0 activiteiten.
Maakt jouw organisatie gebruik van ATV? Dan zie je hier ook in een oogopslag je beschikbare ATV-dagen.

Tijdsregistratie
Je kunt je hier direct aan- of afmelden voor je werkzaamheden. De app houdt vervolgens bij hoelang je in totaal gewerkt hebt op deze dag. 

Activiteiten
Onder activiteiten staat het aantal activiteiten waarbij Claus is betrokken. Denk aan declaraties, verlofaanvragen en goedkeuringen. Ook aanvragen van ondersteundende medewerkers komen in de activiteitenlijst wanneer Claus deze moet goedkeuren.

Planning
Onder 'Planning' staat je rooster van die dag weergegeven. Klik hierop door om het maandoverzicht te krijgen. Via het plusteken vraag je hier verlof aan, of geef je een flex-plan in.

Verlof
Hier vind je de totaal overzichten aan hoeveel verlof er is opgebouwd, hoeveel verlof er is opgenomen, en wat je saldo is. Ook ziekte en bijzondere verlofdagen staan hier genoteerd. 

Declaraties
Hier staan alle ingevoerde declaraties met informatie over de statussen. Zijn deze goedgekeurd, afgewezen of wellicht al betaald?

Relaties
Hier vind je het smoelenboek. Je kunt hier alle foto's zien van je collega's en hun contactgegevens. 

Documenten
Onder 'Documenten' vind je alle gedeelde documenten, zoals loonstroken en jaaropgaven.
  • Related Articles

  • Hoe ziet het Full Service Proces eruit?

   Wanneer je je salarisadministratie hebt uitbesteed aan Humanwave dan betekent dit een verloning met meer inzicht en controle. In het Full Service Proces zal je optimaal samenwerken met onze Salaris Experts. De mutaties, concept loonstroken en ...
  • Wat is te vinden in het profiel van de medewerker?

   In het profiel van de medewerker wordt weergegeven wat de medewerker doet, wie de persoon is en welke aanpassingen en aanvragen er de afgelopen tijd voor de medewerker gedaan zijn. Het profiel is in vier tabbladen onderverdeeld, die elk zijn eigen ...
  • Hoe gebruik ik mijn dashboard?

   Wanneer je inlogt in Humanwave kom je in een dashboard met daarop een samenvatting van jouw gegevens en aanvragen. Je kunt op dit scherm ook verlof aanvragen, jezelf ziek melden en declaraties indienen. Hieronder worden alle verschillende overzichten ...
  • Hoe kan ik de bijtelling voor een leaseauto corrigeren?

   Wanneer je medewerker gebruik maakt van een leaseauto en voor dit gebruik geen verklaring 'geen privégebruik' heeft, dan moet je voor deze leaseauto bijtelling berekenen. Dit doe je aan de hand van de fiscale waarde en het bijtellingspercentage van ...
  • Hoe meld ik mijzelf of een andere medewerker ziek via de web-app?

   Je kan vanuit je dashboard 24/7 online een ziekmelding doorgeven. De ziekmelding wordt automatisch verstuurd naar degene die deze moet bevestigen. Hoe meld ik mijzelf ziek? Stap 1 Ga naar je dashboard in Humanwave door op 'Start' te klikken. Stap 2 ...