Ik heb de concept stroken goedgekeurd, wat nu?

Ik heb de conceptstroken goedgekeurd, wat nu?

Nadat je de conceptstroken volledig hebt gecontroleerd en goedgekeurd, wordt de goedkeuring doorgegeven aan de Salaris Experts.

De Salaris Expert maak de loonperiode definitief. Nadat de bestanden definitief zijn gemaakt ontvang je een e-mail met een link. Je hoeft slechts op de link in de e-mail te klikken. Je vind de loonstroken, loonaangifte, journaalpost en betaalbestanden (medewerkers en belastingdienst) ook op één plek terug in het menu ‘Nog te doen' onder de kop 'Salaris’; onder het symbool van de duim.

Wanneer je iedere maand de stappen zorgvuldig doorloopt dan kan er niets fout gaan. Wij staan met veel plezier voor je klaar!