Ik heb het mutatie formulier digitaal ingestuurd, wat nu?

Ik heb het mutatieformulier digitaal ingestuurd, wat nu?

Zodra je op de knop 'Verstuur' hebt geklikt, krijg je de melding 'Uw wijzigingen zijn succesvol opgeslagen'.

Wij zijn nu aan zet en gaan met de maand/loonperiode aan de slag. Je moet rekening houden met een verwerkingstijd van 3 dagen door onze Salaris Experts.

Wij zullen diverse checks plegen, controles uitoefenen en mogelijk wijzigingen/mutaties doorvoeren. Na deze acties te hebben gedaan maken wij de concept loonstroken aan. Via een e-mail informeren wij wanneer de concept loonstroken en de vergelijking met vorige maand klaar staan ter controle voor je. Je hoeft slechts op de link in de e-mail te klikken.