Ik weet mijn inloggegevens niet meer - Humanwave

Ik weet mijn inloggegevens niet meer

Om in te loggen in Humanwave kun je gebruik maken van een van de volgende social-log ins: Google, Facebook, Microsoft (o.a. Outlook en hotmail), Apple of Office 365.

Wachtwoord vergeten:
Wanneer je het wachtwoord niet meer weet kun je bij Google, Facebook, Microsoft (o.a. Outlook en hotmail) of Apple dat je gebruikt zelf het wachtwoord opvragen / herstellen. Als dit niet lukt kan je bij je organisatie vragen of ze jouw huidige uitnodiging in willen trekken en je opnieuw willen uitnodigen. Humanwave is wegens privacy redenen niet bevoegd om dit te doen.

Account vergeten:
Wanneer je het account vergeten bent, kun je contact opnemen met Humanwave via support@humanwave.nl. Wij kunnen dan zien welk account je hebt gebruikt om in te loggen in Humanwave.