Kan ik het mutatie formulier nog wijzigen?

Kan ik het mutatieformulier nog wijzigen?

Je hebt het mutatieformulier digitaal ingestuurd. De Salaris Experts ontvangen een seintje en zal je binnen 3 tot 5 werkdagen van de conceptstroken voorzien.

Indien je nog iets bent vergeten voor de huidige loonperiode, en de Salaris Expert is nog niet begonnen met je mutaties, dan is het mogelijk om het formulier nog te openen. Klik hier voor op 'Nieuwe revisie'.
Deze knop vind je rechtsonder in het overzichtsmenu of wanneer je naar het tabblad onder 'Vinkje' gaat, onderaan het overzicht

Nadat je op 'Nieuwe revisie' heeft geklikt opent het digitale mutatieformulier, met de huidige gegevens zoals al eerder ingevuld. Je hebt nu weer onderaan elk tabblad de optie om het tabblad te 'Bewaren'. Je kan het formulier nu nogmaals doorlopen en opnieuw versturen.

Let op: Zodra de Salaris Experts is begonnen met je mutatieformulier, is het voor je niet meer mogelijk om op de 'Nieuwe revisie' knop te klikken. Indien het van belang is dat de revisie alsnog dient te worden meegenomen, dan kun je het beste contact op te nemen met onze support service. Je kan ook afwachten tot je de proefstroken hebt ontvangen. Bij controle van de proefstroken kan je de laatste mutaties nog doorgeven aan de Full Service salarisadministrateur, alvorens de stroken definitief worden gemaakt.