Medewerkers toegang verlenen tot Humanwave - Humanwave

Medewerkers uitnodigen voor toegang tot Humanwave

Medewerkers kunnen in Humanwave een eigen dashboard krijgen. Hierin kunnen zij onder andere verlof en verzuim invoeren en hun eigen loonstroken, contracten en digitale dossier inzien. Ook kunnen ze declaraties invoeren en de contactgegevens van hun collega’s opzoeken. Hiervoor hebben ze wel toegang tot Humanwave nodig. De stappen voor het verlenen van toegang staan hieronder beschreven.

Stap 1
Ga naar Start, en klik door naar 'Mensen' om naar de medewerkerlijst te gaan.

Stap 2
Klik op de naam van de medewerker die je toegang wilt verlenen tot Humanwave.
Je komt in de profielkaart van de medewerker.

Stap 3
Links, onder de profielfoto van de medewerker, kun je op 'Uitnodigen voor toegang' klikken.
Voer vervolgens het e-mailadres in van de medewerker en klik op 'Bewaren' om de uitnodiging te versturen.

Na het versturen van de uitnodiging krijgt de medewerker een e-mail met daarin een activeringslink waarmee hij of zij de uitnodiging kan accepteren. Zodra de uitnodiging is geaccepteerd kan de medewerker gebruik maken van zijn of haar dashboard. Om in te loggen kunnen medewerkers kiezen voor een Facebook, Microsoft, Apple of Google+ account.

De medewerker heeft alleen toegang tot de zijn eigen persoonlijke gegevens en kan alleen de zakelijke contactgegevens van de collega's zien.
Wanneer het contract van de medewerker in de toekomst ingaat, kan de medewerker al wel uitgenodigd worden voor toegang. Er kan alvast een account gekoppeld worden, zodat de medewerker direct inzicht heeft in dossier en verlofsaldo wanneer het contract ingaat.