Ondersteunt Humanwave loonschalen?

Humanwave ondersteund loonschalen tot beperkte hoogte. We kunnen de schalen en periodiek (ook wel trede genaamd) van de medewerker afdrukken als informatie op de loonstrook en tonen in de arbeidsrelatie van de medewerker.  Het automatisch vullen van het salaris en de mogelijkheid om collectief een salaris periodiek te verhogen is niet beschikbaar.

In de arbeidsrelatie:

Op de loonstrook:

Je kan de module loonschalen aanzetten door een mail te sturen naar help@humanwave.nl. Hier zijn geen kosten aan verbonden.