Personaliseer jouw organisatie - Humanawave

Personaliseer jouw organisatie binnen Humanwave met een logo

Je kunt een logo toevoegen om jouw organisatie binnen Humanwave te personaliseren. Daarnaast is het mogelijk om foto's van medewerkers en locaties toe te voegen. Dit kan je toevoegen door naar het tabblad Foto's te gaan op organisatieniveau. Wanneer je naar de Foto's menu gaat op locatie, bedrijf- of medewerker niveau, dan kan je hiervoor verschillende afbeeldingen instellen.

Stap 1
Klik op Start en klik vervolgens op de naam van de organisatie.

Stap 2
Klik in de menubalk op 'Foto's'.

Stap 3
Voeg hier een nieuwe foto toe door op plusteken te klikken.

Stap 4
Kies een bestand en klik op 'Bewaar'.

Stap 5
Selecteer de foto die je zojuist hebt toegevoegd, deze opent zich in een nieuwe scherm.

Stap 6
Onder de foto staat nu de knop 'Gebruik als profielfoto'.

Het logo is nu ingesteld en wordt ook afgedrukt op de loonstroken.