Rapport: Urenregistratie

Alle rapporten voor urenregistratie

Er zijn een aantal rapporten die gedraaid kunnen worden over de urenregistratie. In deze helpfile wordt gespecificeerd welke informatie deze rapporten weergeven.

Uren per dag
Dit rapport weergeeft op welk project, op welke taak, welke medewerker hoeveel uur heeft geschreven. Ook worden de status en notitie weergeven in dit rapport. Dit rapport kan geladen worden over een te selecteren periode.
De status is als volgt: 
 1. Concept: de uren zijn geregistreerd, maar nog niet verstuurd ter goedkeuring
 2. Open: de uren zijn verstuurd, maar nog niet goedgekeurd.
 3. Vastzetten: de geregistreerde uren die zijn goedgekeurd, en staan dus vast
 4. Goedgekeurd: dit zijn planningsverzoeken (verlof) die zijn goedgekeurd.
 5. Beter gemeld: dit zijn beter gemelde ziekmeldingen.
Uren per week
Dit rapport weergeeft per medewerker, hoeveel uren er zijn geschreven op welk project. In dit rapport worden de taken niet weergeven. Ook weergeeft dit rapport andere planningszaken (verlof, ziek, vaste planning, en overige = feestdagen) en registreert het rapport de uren die niet verantwoordt zijn. Dit rapport is te laden per week(nummer). De datum van de dag staan bovenaan vermeld.

Uren per maand
Dit rapport is qua vormgeving gelijk aan het rapport uren per week, behalve dan dat alle dagen van de maand worden gespecificeerd. Het rapport is te laden over een specifieke maand. De datum staat bovenaan vermeld.

Uren per project
Dit rapport weergeeft per project, welke medewerkers er op welke dag uren hebben geregistreerd. In dit rapport worden de taken niet weergeven. Het rapport wordt geladen over een te selecteren periode.

WBSO Uren per project
Wanneer je voor de WBSO de urenverantwoording bijhoudt, kun je makkelijk aan het eind van de maand de totaal verantwoorde uren van de medewerkers in 1 keer doorsturen, wanneer je het filter 'optellen' aan zet. Hierbij wordt direct het BSN nummer van de medewerkers weergeven, zodat je deze er niet nog een keer los bij hoeft te zoeken.

Uren per taak
Dit rapport weergeeft per medewerker, op welke taken (bijbehorende het project) hoeveel uur is geregistreerd, totaal en uitgesplitst per datum. Het rapport wordt geladen over een te selecteren periode.

WBSO Uren per taak
Dit rapport weergeeft per medewerker, op welke taken (met bijbehorende het project) hoeveel uur is geregistreerd, totaal en uitgesplitst per datum. Wanneer je voor de WBSO de urenverantwoording bij houd, kun je dit rapport gebruiken om de gemaakte uren op de taken door te sturen. Hierbij wordt direct het BSN nummer van de medewerkers weergeven, zodat je deze er niet los bij hoeft te zoeken. 

Projectenlijst
Dit rapport weergeeft alle openstaande taken per project. Zo zie je in een oogopslag welk project als eerste afloopt. 

Grafische weergave
Dit rapport wordt gegenereerd per jaar. Nadat je deze hebt laten genereren, wordt deze opgeslagen onder ‘Documenten’ als xlsx. De grafische weergave is gelijk aan de planning en weergeeft vaste dagen (blauw), extra uren (lichtblauw), verlof (geel), overige verlof (rood), feestdagen en weekenden (grijs), en urenregistraties (groen) met het aantal geregistreerde uren.
  • Related Articles

  • Urenregistratie | Hoe voeg ik een nieuw project toe?

   In Humanwave kan je meerdere projecten aanmaken. Hoe je een nieuw project aanmaakt, staat hieronder uitgelegd. Stap 1 Ga via Start naar 'Urenregistratie'. Je krijgt hier een overzicht te zien met alle actieve projecten. Met het filter links, kun je ...
  • Waar kan ik de extra of minder gewerkte uren controleren en afhandelen?

   Wanneer je per week de uren van de medewerkers afhandelt, wil je snel kunnen controleren of er extra of minder gewerkte uren zijn. Je kunt deze uren op twee plekken in Humanwave controleren:  Organisatieniveau: hier krijg je een overzicht per week, ...
  • Urenregistratie | Project informatie beheren

   Nadat je het project hebt aangemaakt, kun je de project informatie inzien. Hier kun je alles terugvinden over het budget, toegewezen uren, gerealiseerde uren, de taken en de medewerkers die deelnemen aan het project.  Project informatie Hier vind je ...
  • Aan de slag met Humanwave Uren

   Bedankt voor je vertrouwen in Humanwave. Met Humanwave Uren kun je jouw medewerkers uren laten verantwoorden op de lopende projecten. Met deze handleiding heb je in no-time de Humanwave Uren module ingericht en ben je klaar voor gebruik.     1. Een ...
  • Rapportage: Verlofopbouw over gewerkte uren

   In het rapport "Verlofopbouw over gewerkte uren" kun je terugvinden wat de verlofopbouw van een medewerker per maand is, en hoeveel extra uren de medewerker heeft gemaakt in die maand. Handig wanneer je flexibele krachten hebt, bijv. min-max'ers die ...