Kan ik verlonen met terugwerkende kracht? - Humanwave

Kan ik verlonen met terugwerkende kracht?

Nee. Om te voorkomen dat er inconsistenties in de boekhouding komen, is het in principe niet mogelijk om met terugwerkende kracht aanpassingen te maken in de salarissen nadat de loonperiode is afgesloten. Denk bijvoorbeeld aan salarisverhogingen of wanneer er een onjuiste Whk percentage is berekend. We raden daarom aan om, wanneer dit mogelijk is, de salarisaanpassingen in de eerst volgende verloning te verwerken.

Wanneer het de bedoeling is dat er met terugwerkende kracht toch aanpassingen in de lonen gemaakt moeten worden, kunnen wij dit repareren. Hier zullen additionele kosten aan verbonden zijn, afhankelijk van de tijd die we met de reparatie bezig zijn. Neem hiervoor contact op met ons via support@humanwave.nl

Hoe het corrigeren van de lonen in reeds afgesloten periodes in zijn werk gaat en wat de mogelijkheden zijn, kan je vinden in deze helpfile: Hoe voer ik een salariswijziging door met terugwerkende kracht?