Humanwave ondersteunt ook buitenlandse valuta

Humanwave ondersteunt nu ook valuta. Geldt er voor jouw gehele organisatie een andere valuta? Dan kun je dit aangeven in de organisatie instellingen.
Het is daarbij belangrijk dat je het volgende realiseert:
  1. Je maakt gebruik van het Humanwave HR pakket, en dus niet Humanwave Salaris;
  2. Er worden geen declaraties uitbetaald in jouw organisatie;
  3. Je stelt de valuta in voor de gehele organisatie, en niet voor een deel.
Kloppen deze gegevens? Dan kun je de valuta aanpassen. Dit doe je als volgt:

Stap 1
Ga via Start naar de Instellingen.

Stap 2
Het scherm opent in de basisinstellingen, hier kun je direct de Valuta aanpassen.

Humanwave ondersteunt de volgende valuta's:
  1. EUR - Euro
  2. USD - Amerikaanse dollar
  3. GBP - Britse pond
  4. AUS - Australische dollar
  5. CHR - Zwitserse frank
  6. AED - Verenigde Arabische Emiraten-dirham
  7. ANG - Nederlands-Antilliaanse gulden
Stap 3
Scroll naar beneden en klik op bewaar.