Veelgestelde vragen over berichten

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over berichten.

1. Kan ik een bijlage toevoegen aan mijn bericht?
Via het versturen van berichten is het mogelijk om een bijlage toe te voegen. Hierbij kun je denken aan de nieuwsbrief in PDF of de sheets van een presentatie voor het personeel. Het is mogelijk om één bijlage per bericht toe te voegen.

2. Mijn medewerker krijgt geen push-notificaties, hoe kan dat?
De push-notificaties worden verstuurd naar de mobiele app. Wel moet de berichtgeving voor de Humanwave app geaccepteerd worden. Ga dus het volgende na.
  1. Zat de medewerker in de selectie naar wie het bericht is verstuurd? Staat bijvoorbeeld de juiste afdeling bij deze medewerker ingesteld?
  2. Heeft de medewerker de Humanwave medewerker app geïnstalleerd op zijn telefoon?
  3. Heeft de medewerker push-notificaties voor de medewerker-app geaccepteerd? Dit kan de medewerker in de app controleren.
Lees hier hoe je de medewerker zijn of haar push-notificaties kan aanzetten.

3. Ontvangen medewerkers ook een e-mail van de verstuurde berichten als ze de mobiele app niet hebben?
Nee, de berichten worden enkel naar de mobiele app gestuurd.

4. Kan ik een verstuurd bericht verwijderen?
Het is niet mogelijk om verstuurde berichten te verwijderen of in te trekken. Je kunt dus altijd terugzien welke berichten je in het verleden verstuurd hebt. Het is wel mogelijk om concept berichten te verwijderen.

5. Hoeveel bijlagen kan ik toevoegen aan een bericht?
Je kunt 1 bijlage per bericht meesturen. Bij het versturen van een bericht is het mogelijk om een PDF mee te sturen. Een ander bestandsformaat meesturen is niet mogelijk.

6. Kan ik een link meesturen in een bericht?
Wil jij een website of een online formulier met jouw medewerkers delen? Dit kan. Zet de url in het bericht (zorg ervoor dat deze compleet is, en voorzien van 'www' en de afsluiting). Wanneer je het bericht verstuurd naar de medewerkers dan zullen ze vanuit hun mobiele app de link kunnen openen. Meer weten? Lees dan hier verder.